• Activage söker personliga tränare

Activage söker personliga tränare

Activage söker drivna medarbetare till sitt team!
Vi är ett svenskt livsstilsvarumärke som fokuserar på hälsa och träning för seniorer som vill upptäcka en ny fas i livet och njuta av den. Vi utrustar branschaktörer på den europeiska marknaden med kompetens, arbetssätt och produkter som öppnar nya möjligheter att hjälpa aktiva seniorer i att nå sin fulla potential.

Anställning: Tjänsten/tjänsterna ska tillsättas enl. plan under första kvartalet 2016
Omfattning: 1-2 deltid, upp till 75%
Din huvudsakliga arbetsroll kommer att vara att använda din kompetens som personlig tränare, utöver personlig träning kommer du även att ha ett administrativt ansvar samt andra sysslor inom utbildning- och träningssammanhang. Du kommer att bidra till Activages utveckling på flera sätt och gilla att göra lite olika saker som gynnar vår härliga målgrupp. Vi söker trygga, mogna, glada och initiativrika medarbetare.

Vi ser gärna att du är licensierad personlig tränare eller instruktör. Vi utbildar dig inom de områden som är viktiga för att kunna arbeta med vår målgrupp, dock måste du själv ha ett brinnande intresse för att hjälpa seniorer.

Vi behöver komplettera vårt team med både kvinnliga och manliga PT:s

Vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till kristoffer.sjoberg@activage.com

activage-academy-1-1.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *