• Världens äldsta träningsgrupp!

Världens äldsta träningsgrupp!

I dag finns vår gjädjespridande utbildare Kristoffer Sjöberg med i Nacka Paper där han berättar om projektet 90 + som han är projektledare för. Det är världens äldsta träningsgrupp. Den yngsta är 90 år! Vi är glada att meddela att den 1 januari börjar Kristoffer Sjöberg arbeta på Activage på heltid som utbildare. Kristoffer har en bakgrund som elitidrottare och var tillsammans med läkare Göran Murwall (som ingår i vårt expertteam) den som startade projektet 90+ i Nacka.  Med denna unika kunskap och erfarenhet att träna seniorer är vi stolta över att ha Kristoffer i vårt gäng på heltid från och med årsskiftet.

Nackapaper
Läs hela artikeln om Kristoffers träningsgrupp här

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *