• Topptränare till Activage

Topptränare till Activage

Grattis alla seniorer. Nu tar en av landets främsta seniortränare, Kristoffer Sjöberg, klivet över till Activage – på heltid.
Kristoffer Sjöberg har redan varit en del av Activage under 2015. Men från och med årsskiftet fokuserar han nu hundra procent på Activage och väljer att lämna projektet 90+ vid Sickla Hälsocenter, där han har arbetat framgångsrikt med seniorer i flera år.
– Det känns bra att få ta nästa steg i min karriär men samtidigt lite vemodigt att lämna SHC Gym. Jag har lärt mig enormt mycket där samtidigt som jag har fått lära känna helt underbara personer. Men jag letar ständigt efter nya utmaningar så valet att gå över till Activage var inte så svårt.

Under året kommer Activage att satsa kraftfullt och Kristoffer Sjöberg är en mycket viktig del i den satsningen. Han är en av landets främsta seniortränare och ser nu mycket fram emot att få hjäpa till med att utveckla Activage till ett ledande företag inom seniorträning.
– Att fysisk aktivitet kan bli en sådan positiv del i seniorers vardag hade jag aldrig kunnat tro, när jag började arbeta inom det här området. Den tacksamhet man får tillbaka som tränare är ovärderlig. Nu får jag chansen att dela med mig av min erfarenhet, 2016 kommer att bli ett mycket spännande år för mig och för Activage.

Activage, porträtt på utbildare. Kristoffer Sjöberg. Uppdrag för Krux.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *