Bokning, betalning och annan viktig information

Välkommen till Activage Academy och specialistutbildning inom senior fitness. Activage är ett svenskt livsstilsvarumärke som fokuserar på hälsa och träning för seniorer som vill upptäcka av en ny fas i livet och njuta av den. Vi utrustar branschaktörer på den europeiska marknaden med kompetens, arbetssätt och produkter som öppnar nya möjligheter att hjälpa aktiva seniorer i att nå sin fulla potential.

Bokningsvillkor
Din bokning till Activage Academys specialistutbildning inom senior fitness är bindande. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du full ångerrätt i 14 dagar från den dag du får bokningsbekräftelsen från oss. Det går att överlåta platser till andra än som angetts vid bokningen. Meddela oss i så fall innan kursstart. För återbetalning vid avhopp efter att ångerrätten har gått ut krävs läkarintyg. Återbetalning görs av hela summan med undantag för anmälningsavgift på 2 500 SEK exkl moms.

Utbildningsavgift och betalning
Full utbildningsavgift är för närvarande 28 600 SEK exklusive moms. Eventuella rabatter dras av i webbshoppen. Summan ska betalas senast det datum som anges på fakturan. Påminnelseavgift på 50 SEK läggs annars på nästa faktura. Vi skickar fakturan till faktureringsadressen som angetts i bokningsformuläret. Har avgiften inte betalats senast 14 dagar innan utbildningsstart riskerar du att förlora din plats. Avstår du helt och hållet från att betala måste vi tyvärr ändå ta ut en avgift på 2 500 SEK per avbokad plats.

Antagningsbesked
Det skickar vi ut till dig senast 4 veckor före utbildningen börjar, antingen via e-post eller vanlig post.

Sjuk under utbildningen?
Blir du sjuk eller skadad under utbildningen har du möjlighet att ändå avsluta den genom att delta vid ett senare utbildningstillfälle. Detta måste dock ske inom två år.

Ändringar
Activage förbehåller sig rätten att utan förvarning göra ändringar beträffande utbildare, lokaler, tider, material samt studieregler. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel gällande avgifter etc.