Seniora gym ny hajp på träningshimlen

//Seniora gym ny hajp på träningshimlen

Seniora gym ny hajp på träningshimlen

Ett gym anpassat för seniorer är den senaste trenden på träningsfronten. Och det är ett lyckat koncept. Träningssugna seniorer, som vill slippa dunka-dunkamusik, struntar i moderiktiga kroppar och träningskläder, stormtrivs i en lugn avslappnad miljö med plats och tid för fika och samtal. Activage är ett nischgym på söder i Stockholm som lockar ”oldsters”.

Det är som att komma in i en hotellobby, ett café eller en lounge. Soffgrupper och sittmöbler utplacerade som välkomnar till en pratstund vid kaffeautomat och framdukat småfika.
Här samlas många av seniorerna både före och efter passen för att byta några ord, kolla hälsoläget eller göra upp om nästa träningspass.
– Vi har som mål att attrahera seniorer som aldrig besökt ett gym, eller aldrig tränat tidigare. Men vi vill också vara ett ställe dit man kan gå när man ska ta steget ut från rehabilitering och in i egen friskvård, säger Kristoffer Sjöberg, personlig tränare och ansvarig för centret.Vi sitter i entrén i de ljusa lokalerna och här samlas nu ett gäng seniorer, som med glatt humör skojar med Kristoffer, som i sin tur tilltalar alla med förnamn. Det är en hemtrevlig och familjär atmosfär.Läs artikeln här

By |2018-12-17T08:42:58+02:00december 17th, 2018|Intressanta nyheter|Kommentarer inaktiverade för Seniora gym ny hajp på träningshimlen

About the Author: